Fri frakt vid order över 650 kr

translation missing: sv.general.language.dropdown_label

0 Vagn
Lagt till i kundvagnen
   Du har objekt i din vagn
   Du har1 objekt i din Varukorg
    Total

    Vi tar emot:

    Free shipping on all orders over 650SEk

    650

    Ung och gammal. Modig och sårbar. Passionerad och oinspirerad. Envis och otålig. Disciplinerad och brist på karaktär. Galen i livet är att älska livet. Känna sig levande och fri.

    Vi inspireras av livets upp- och nedgångar som utmanar oss varje dag. Oavsett om de är stora eller små. Vi tror att en aktiv livsstil hjälper oss att hitta den balans som behövs för att vara galen i livet.

    Carpie Stockholm är kläder som är utformade för en vardaglig, aktiv livsstil. Vi strävar kontinuerligt efter att göra våra kläder graciösare, mer funktionella och bekvämare, alltid på ett optimalt och ansvarsfullt sätt. Genom nära relationer med våra betrodda vänner och partners lyssnar vi, lär oss, anpassar oss och ger aldrig upp strävan efter att bli bättre.

    Oavsett mål i livet finns det ingen hemlighet eller genväg till enastående prestationer. När motivationen misslyckas vinner disciplinen alltid.

    Idag är inte vilken dag som helst. Idag är en galen i livet dag.

    Vi på Carpie Stockholm är galna i livet och galna i våra kläder, vi tycker att vi har byggt upp en fantastisk kollektion av sportkläder, padelkläder, gymkläder och yogakläder. Det är kläder med bästa passform, högsta kvalitet och lyxigaste look, skapade med hållbarhet i fokus. Bär kläderna med stolthet. Njut. På padelbanan. På gymmet. När du tar kör ett Yogapass. Hemma en söndagseftermiddag. 

    Padelkläder för kvinnor. Gymkläder för kvinnor. Yogakläder för kvinnor. Kläder för dig som är galen i livet.