Fri frakt vid order över 650 kr

translation missing: sv.general.language.dropdown_label

0 Vagn
Lagt till i kundvagnen
   Du har objekt i din vagn
   Du har1 objekt i din Varukorg
    Total

    Vi tar emot:

    Free shipping on all orders over 650SEk

    650

    Återbetalningspolicy

    Vi har en 14-dagars returpolicy, vilket innebär att du har 14 dagar efter att du mottagit din vara för att begära en retur.

    För att vara berättigad till retur måste din produkt vara i samma skick som du mottog den, oanvänd, med etiketter/taggar och i originalförpackningen. Du behöver också kvittot eller inköpsbeviset.

    För att starta en retur kan du kontakta oss på kundtjanst@carpiestockholm.com . Om din retur accepteras skickar vi dig en returfraktsedel samt instruktioner om hur och var du ska skicka ditt paket. Varor som skickas tillbaka till oss utan att först begära en retur accepteras inte. Returkostnaden för en retur från Sverige är 39 kronor och betalas av dig som konsument.

    Du kan alltid kontakta oss för eventuella returfrågor på kundtjanst@carpiestockholm.com


    Skador och problem
    Kontrollera din beställning vid mottagning och kontakta oss omedelbart om varan är defekt, skadad eller om du får fel vara, så att vi kan utvärdera problemet och korrigera felet.


    Utbyten
    Det snabbaste sättet att säkerställa att du får det du vill är att returnera varan du har, och när returen har accepterats gör du ett separat köp för den nya varan.


    Återbetalningar
    Vi meddelar dig när vi har mottagit och inspekterat din retur och meddelar dig om återbetalningen godkänns eller inte. Om det godkänns kommer du automatiskt att få tillbaka dina pengar genom din ursprungliga betalningsmetod. Kom ihåg att det kan ta lite tid för din bank eller ditt kreditkortsföretag att behandla och återbetalningen.